Rdeča kafetiera Rainbow BIALETTI, 3 skodelice

Šifra: BL0004962 Kategorija: Proizvajalec:

Karakteristike:

  • Barva: rdeča
  • Material: aluminij
  • Model: ni za indukcijo
  • Proizvajalec: Bialetti

Cena:

26,00 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50,00 €

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Rdeča kafetiera Rainbow BIALETTI primerna za 3 skodelice prvotne osmerokotne oblike, ki omogoča optimalno porazdelitev toplote in vitek videz, ki ga navdihuje žensko telo od prvega aparata za kavo Moka Express, ki je sprožil pravo revolucijo pri pripravi kave, niso bistveno spremenili.

S klasičnim dizajnom, eleganco in tehnološko preprostostjo, a kljub temu visokokakovostnim in varnim, so kavni aparati s časom prišli do popolnosti. Ne glede na to, ali gre za klasični aluminij ali iz nerjavečega jekla, primernega za indukcijo, bo vsak pripravil vrhunsko moka kavo.

Kafetiere Bialetti bodo v nekaj minutah ustvarile bogat, verodostojni espresso.

Čeprav jih je mogoče uporabljati na različnih vrstah grelnikov (vendar jih nikoli in v nobenem primeru ne smete uporabljati v pečicah ali mikrovalovkah), niso vsi aparati za kavo primerni za indukcijo. Če torej potrebujete indukcijske, bodite pozorni na modele iz nerjavečega jekla, namenjene indukciji. Da bi vaš aparat za kavo ostal dolga leta, je priporočljivo, da ga ročno operete s toplo vodo brez močnih detergentov.

Kafetiere so namenjene izključno uporabi vode in kave, vanje nikoli ne vlivajte tekočin, ki niso voda, in ne dajte ničesar drugega kot kavo. Kafetiero Bialetti vedno uporabljajte pravilno, naj bo tesno zaprt.

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Rdeča kafetiera Rainbow BIALETTI, 3 skodelice

SKU BL0004962 Kategorija Proizvajalec
[rvp_show]
Mesec Azije
Plinski žari
HIT meseca